当前位置: 学院主页>>学生工作>>团工委学生会>>正文

英文学院团工委学生会简介

2017年03月17日 09:22  点击:[]

英文学院团工委学生会简介

英文学院团工委学生会是服务于英院学子的群众性组织,致力于保护学生权益,实现学生自治管理。

英文学院团工委学生会共由七个部门组成:办公室、学习部、体育部、文娱部、新媒体部、宣传部以及外联部。办公室负责处理学生会日常事务,例如仓库管理、文书处理、例会组织等;学习部负责学术活动的策划及举办;体育部负责体育活动的策划及举办;文娱部负责文娱活动的策划及举办;新媒体部负责学生会微信公众号和微博平台的维护;宣传部负责学生会各活动海报、喷绘、宣传板等的设计制作和拍照工作;外联部负责与商家洽谈,为学生会一系列活动提供必要的资金支持。

英文学院团工委学生会曾多次成功举办广受欢迎的大型精彩活动,例如,英文文化艺术节,读书之星颁奖典礼,精英学子交流会等。英文学院学生会在英院学子的生活中,扮演了举足轻重的角色,并对学风的建设起到了正向的作用。正如英文学院院训所言,止于至善,也是我们一直工作的目标。

Introduction of the Student Union

The Student Union of SES is a mass organization which aims at protecting the rights of students and realizing self-government.

It consists of seven departments: the Office, the Academic Department, the P.E. Department, the Recreation Department, the New Media Department, the Publicity Department and the Public Relation Department. The Office is responsible for handling the routine works of the organization; the Academic Department is in charge of organizing academic activities; the P.E Department is in charge of organizing sports events; the Recreation Department is in charge of organizing recreational activities; the New Media Department pushes subscriptions on WeChat as well as Micro-blog; the Publicity Department designs posters and takes photos; the Public Relation Department contacts with other companies to provide necessary finical support for organizing activities.

The Student Union of SES successfully held many activities such as English Culture Festival, Reading Star, Elite Conference and etc. The Student Union has played an important role in students' life and we are trying our best to commit to excellence.