当前位置: 学院主页>>学生工作>>团工委社联>>耕耘杂志社>>正文
耕耘杂志社

耕耘杂志社简介

2016年11月18日 15:58  点击:[]

西安外国语大学英文学院耕耘杂志社是在院领导和团工委的支持下,由英语系99级学生于2001年初步创办,经过多年发展,逐步形成了比较完整的机构组织,制定了严谨的工作章程和管理条例。《耕耘》杂志现为英文学院院刊,英文为E4P Magazine Group(缩写为EMG)。经过每届社团领导人的不懈努力,耕耘杂志社获得了广大师生的认可。

耕耘由社长,副社长,采编部,以及办公室构成。

耕耘杂志社目前已出版26期杂志,从当初的中文杂志一步步发展为唯一一本由学生主办出版的纯英文杂志。除此之外,耕耘杂志社已经举办了八届英文书法大赛以及多届不同主题的征文大赛,并将优秀作品刊登在杂志上。

The periodical office of Gengyun Magazine of School of English Study in International Studies University was founded by the students in grade of 1999 in 2001 with the support of institute leader. Through many years’ efforts, the periodical office gradually formed a relatively complete organization and established serious working and managing rules. Its English name is E4P Magazine Group which now is the journal of School of English Study. With each leader and every member’s efforts, E4P Magazine Group gains many teachers and students’ recognition.

The periodical office consists of the presiden, the Vice President, the Editorial department, and the Office Department.

The magazine has been published in the 26 version, from the original Chinese magazine gradually developed and became the only one published by the students in English. In addition, the work of the Gengyun magazine has been held in the eight English hand-writing contests, as well as many different topics essay contest, and outstanding works published in the magazine.